Homepagina

Wat wil je vandaag financieel vergelijken?

Geld lenen
Creditcard
Beleggen
Sparen

De beste vergelijkingswebsite: van geld lenen tot beleggen

Op FinanceWise.com vind je de meest actuele informatie over financiële producten zoals leningen, creditcards, spaarrekeningen en beleggingsrekeningen. We helpen jou met het informeren over de verschillende keuzes die er zijn.


Vergelijk de beste leningen

Of je nu op zoek bent naar een minilening, persoonlijke lening of een zakelijke lening, wij hebben een actueel overzicht van de meest gekozen kredietverstrekkers in Nederland. Bovendien verzamelen we ervaringen van gebruikers die al een lening hebben afgesloten zodat je zelf de beste keus kunt maken welke lening bij jou past.

Kies de juiste creditcard

De ene creditcard heeft meer voordelen dan de ander. Wil je de creditcard gebruiken voor dagelijkse aankopen, of wil je airmiles sparen omdat je van verre reizen houdt? Wij informeren je welke kaart het best past bij jou.


Wil je geld sparen of beleggen

Geld sparen of juist geld gaan beleggen? De rentes zijn laag, maar wij hebben voor jou een overzicht gemaakt met de hoogste spaarrentes die je nog kunt krijgen. Durf je iets meer risico te nemen? Dan is het wellicht de overweging waard om te kijken welke beleggingsmogelijkheden voor jou geschikt zijn.

Financieel nieuws

Laat je inspireren door de laatste nieuwsitems. Wij publiceren maandelijks interessante en informatieve informatie op onze website.

Alles over FinanceWise.com

Navigeer direct naar de informatie die voor jou interessant is. Zo geven we uitgebreid antwoord op veelgestelde vragen over leningen, creditcards en sparen en beleggen.

Geld lenen

Soorten leningen

Informatie

Creditcard

Soorten creditcards

Creditcard beoordelingen

Sparen en beleggen

Sparen

Beleggen